Uusi Siedle Vario tulossa kesällä 2024

Uuden sukupolven Siedle Vario on nyt julkaistu ja tilattavissa kesäkuussa 2024. Uusi, tyylikäs ja elegantin ajaton muotoilu sekä entistä laadukkaampi ja toimintavarmempi asennustekniikka tekevät uudesta Variosta vertaansa vailla olevan kokonaisuuden kaikille sisäänkäynneille. Jos arvostat laatua, kustannustehokkuutta ja laitteiden pitkää käyttöikää, on valintasi Siedle Vario.

Ensimmäinen Vario julkaistiin jo vuonna 1981

Muistatko vielä tämän ikonisen Siedle Vario 511 ovitaulusarjan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1981? Suomenkin katukuvassa ja kerrostelojen sisäänkäynneillä hyvin tuttu näky, sillä 80- ja 90-luvuilla kyseistä ovitaulua asennettiin lukuisia kappaleita. Ja mikä uskomattominta, näistä järjestelmistä monet toimivat yhä edelleen. Tässä voisikin käyttää kahta avainsanaa; #laatu ja #kustannustehokas.

Uuden Varion laadukas moduulivalikoima

Puhemoduuli

Yksi soittopainike

Useita soittopainikkeita

Kameramoduuli

Valaistu infomoduuli

LED-valaisinmoduuli

Statusdmoduuli

Varkaussuoja

Lukematon määrä erilaisia värivaihtoehtoja

Siedle Vario on saatavana neljällä vakiovärillä: valkoisen, hopeametallin ja antrasiitinharmaan rinnalla kiillemäinen tummanharmaa tuo yksilöllistä korostusta. Lisäksi Siedle tarjoaa maalipintakäsittelyjä millä tahansa valinnaisella värillä RAL-paletista tai asiakkaan haluamien mallien ja värisävyjen mukaan.

Valkoinen (RAL 9016)

Hopeametalli (RAL 9006)

Antrasiitinharmaa (RAL 7016)

Kiiltävä tummanharmaa (DB 703)

Punainen (RAL 3000)

Jaa artikkeli: