M ulticaren langaton rannekemalli on moninaisuutensa ansiosta varmasti yksi markkinoiden kustannustehokkaimpia rannekehälyttimiä. Se taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen, sillä sitä voidaan käyttää mm. perinteisen hoitajakutsun tekemiseen, poistumisvalvontaan (dementiavalvonta) sekä myös henkilökunnan henkilöturvahälyttimenä.

Rannekkeet ovat kevyitä ja mukavia käyttää. Painikkeessa on sopiva tuntuma, joka vähentää virhehälytyksien määrää, mutta silti sitä pystyvät usein myös käyttämään henkilöt joilla on ongelmia sormivoiman kanssa. Parasta näissä on myös vedenkestävä ja pitävä rakenne. Muistisairaat asukkaat saattavat unohtaa hälyttimen joskus ranteeseen mennessään suihkuun, mutta hälytin on vesitiivis (IP67).

Helpon, yksinkertaisen ja nopean huollettavuuden ansiosta voidaan säästää kustannuksissa. Hankalasti avattavat ja huollettavat rannekehälyttimet tuhlaavat henkilökunnan arvokasta aikaa ja aikahan on tunnetusti rahaa. Hälytin käyttää toimintajännitteenään pientä nappiparistoa ja käyttömäärästä riippuen toiminta-ajaksi voimme luvata vuodesta jopa kolmeen vuotta. Kun hälytin havaitsee jännitteen kriittisen tason olevan liian alhainen, se lähettää siitä järjestelmän keskusyksiköihin automaattisesti tiedon.

Keveys, sirous, käyttömukavuus sekä kestävyys ovat S37 hälytysrannekkeen avainsanoja. Pehmeän rannenauhan sijasta hälytintä voidaan käyttää myös vyöllä tai riipusmallisena kaulassa. Mikäli hälyttimen ulkokuori jostakin syystä käytössä vaurioituu niin sen sisäinen tekniikka voidaan vaihtaa uusiin ulkokuoriin. Hälyttimen koko tekniikkaa ei siis aina välttämättä tarvitse uusia. Uuden järjestelmätoimituksen yhteydessä tarjoamme yleensä myös vuosittain tehtävää huoltokäyntiä, jossa järjestelmän toiminnat käydään läpi sekä kartoitetaan mahdolliset viat ja puutteet. Varhaisella puuttumisella vikoihin säästetään usein rahaa ja näin myös potilaan tai asukkaan turvallisuus taataan.

Jaa artikkeli: