Rautatehtaankatu 8, 20200 Turku - Finland

Laadukkaat ja monikäyttöiset ALL-IN-ONE äänentoistovahvistimet

ALL-IN-ONE äänentoistokeskukset ovat kätevä ja nopea tapa rakentaa kattava ja monipuolinen yleisäänentoisto- ja kuulutusjärjestelmä erilaisiin julkisiin rakennuksiin. Kompaktin kokoiseen pakettiin on mahdutettu pääteaste, mikseri, digitaalinen viestitallennin tai soitin. Yhdistelmävahvistimia on saatava viidestä kaiutinlinjasta aina 20 kaiutinlinjaan asti. ALL-IN-ONE on kustannustehokas ja älykäs ratkaisu kiinteistön kuin kiinteistön äänentoistokeskukseksi.

Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva kuulutusasema. Digitaalisen väylän ansiosta kuulutusasemat on helppo kaapeloida pitemmillekin etäisyyksille.

Käynnistä viestejä

ALM-206 kuulutusaseman avulla käynnistät etänä ennaltatallennettuja tiedotteita sekä hätäviestejä.

Kuuluta laadukkaasti

ALM-106 on perinteinen kuulutusasema jolla kuulutat alueille erikseen tai yhdessä.

Hätä ei lue alueita

ALM-100A on yleiskuulutusasema, jolla kuulutat hätätilanteessa kaikille alueille yhtäaikaisesti.

Tiesitkö, että hyvän perusäänentoiston salaisuus on oikeanlaisen kaiuttimen valinta niin tilan kuin käyttötarpeenkin mukaan.

Upotus kannattaa aina

Upotettava kaiutin on huomaamaton ja sulautuu ympäristöönsä. Katto luo kaiuttimelle hyvän kaikupohjan joka vaikuttaa äänen dynamiikkaan.

Pinta-asennus on nopea

Pintakaiutin on nopea asentaa niin uudiskohteisiin kuin jo olemassa oleviin kohteisiin. Pintakaiuttimiin voidaan integroida myös säädin.

Ääntä ulkotiloja unohtamatta

Usein myös ulkotilat vaativat ääntä ja silloin torvikaiutin on hyvä vaihtoehto. Niiden kotelointi- ja IP-luokitus on säänkestävä,

Valitse järjestelmääsi myös voimakkuudensäätimiä sekä ohjelmanvalitsimia.

VOIMAKKUUDENSÄÄDIN

Äänenvoimakkuudensäädin voidaan asentaa normaalinkokoiseen sähkökojerasiaan. Mukana toimitetaan 48mm keskiölevy. Voimakkuudensäätimiä on saatavana 12W, 30W ja 100W.

OHJELMANVALINTA

Ohjelmanvalintaa käytetään moniohjelmaisissa äänentoistokeskuksissa vaihtamaan ohjelmia 1-5. Ohjelmanvalinnan mukana toimitetaan 48mm keskiölevy.

VALINTASÄÄDIN

Valintasäädin-yhdistelmä asennetaan kaksiosaiseen kojerasiaan. Se sisältää sekö voimakkuudensäätimen sekä ohjelmanvalinnan. Mukana toimitetaan 48mm keskiölevyt.

Heikkokuuloisten induktiosilmukkalaitteet

V7 on suunniteltu pienempiin tiloihin kuten luokkahuoneisiin tai kokoustiloihin. Se voidaan näppärästi asentaa vaikka hyllylle, sähkökomeroon.

HLD5 on kompaktin kokoinen, kaksilähtöinen silmukkavahvistin niin perimetrisen- kuin vaiheistetun rivisilmukankin kokoonpanoihin.

HLD9 on ammattilaistason indktiosilmukkavahvistin joka on suunniteltu suurempiin tiloihin kuten elokuvateattereihin tai urheilukentille.

Perimetrisesti kaapeloitu induktiosilmukka

Kustannustehokas ratkaisu pieniin tiloihin, joissa ei ole mahdollisuutta vaiheistetusti kaapeloituun induktiosilmukkaan. Perimetrinen induktiosilmukka voidaan toteuttaa helposti myös jälkikäteen kiertämään esimerkiksi jalkalistoja

Vaiheistetusti kaapeloitu induktiosilmukka

Vaiheistetusti toteutettu induktiosilmukka on ammattimainen ja tarjoaa hyvin laaja-alaisen kuuntelualueen. Vaiheistettu kaapelointi tulisi huomioida rakennusvaiheessa, sillä sen asennus jälkikäteen on huomattavasti haastavampaa kuin perimetrisen induktiosilmukan.