Yleisäänentoisto dokumentit

Suunnitteluesimerkit yleisäänentoisto- ja keskusradio

PA6000 Äänentoistojärjestelmä
Ei ohjelmoitava, hyvin perinteinen äänentoistojärjestelmä, joka soveltuu mm. pienempiin kouluihin, päiväkoteihin, liike- ja myymälätiloihin. ALZ-6000 vahvistinsarja soveltuu myös sellaisenaan pöytävahvistimeksi pienempiin kauppoihin ja marketteihin.
PA8000 Äänentoistojärjestelmä
Ohjelmoitava, matriisipohjainen äänentoisto- ja kuulutusjärjestelmä, joka soveltuu esimerkiksi suuremmille kouluille, sairaaloille, isommille liiketiloille, kauppakeskuksille sekä teollisuus- ja tuotantolaitoksille.
PA8100-D18 Äänentoistojärjestelmä
Tässä suunnitteluesimerkissä on 18 kaiutinlinjaa sekä linjakohtaiset pakkosyöttöjännitteet. Päätevahvistin tehoa yhteensä 1440W. Järjestelmään liitettävien kuulutusasemien lisäksi käyttäjät voivat välittää live-kuulutuksia matkapuhelimella. Järjestelmä sisältää myös DUAL-mikrofonivastaanottimen. Esimerkissä on tyypitetty myös kaiuttimet sekä voimakkuudensäätimet.

PA8100-D6 Äänentoistojärjestelmä
Tässä suunnitteluesimerkissä on 6 kaiutinlinjaa sekä linjakohtaiset pakkosyöttöjännitteet. Päätevahvistin tehoa yhteensä 480W. Esimerkissä on tyypitetty myös kaiuttimet sekä voimakkuudensäätimet.
PA8100-D12 Äänentoistojärjestelmä
Tässä suunnitteluesimerkissä on 12 kaiutinlinjaa sekä linjakohtaiset pakkosyöttöjännitteet. Päätevahvistin tehoa yhteensä 960W. Esimerkissä on tyypitetty myös kaiuttimet sekä voimakkuudensäätimet.

Suunnitteluesimerkit tapahtumaäänentoistoon

VMX88 Audiomatriisijärjestelmä
Ohjelmoitava audiomatriisijärjestelmä, joka taipuu käytettäväksi runkona useissa erilaisissa toteutuskohteissa, kuten jäähalleissa, tapahtuma-areenoilla, kirkkosaleissa sekä juhlasaleissa.

Katalogit ja datalehdet

RCS Audiokatalogi 2022
Kaikki RCS:n audiolaitteet yhdessä kompaktissa katalogissa.