Infrapunajärjestelmä

Infrapunaan perustuva kuuntelujärjestelmä on ihanteellinen silloin, kun vaaditaan salassapitoa ja ääntä halutaan lähettää samanaikaisesti usealle vastaanottajalle. Järjestelmä muuntaa tavallisen äänilähteen infrapunataajuudelle ja heijastaa sen käyttäjälle infrapunalähettimen kautta. Infrapunavastaanotin muuntaa valon takaisin ääneksi ja tarjoaa erittäin laadukkaan kuuntelukokemuksen. Seinäpintaan asennettavat lähettimet ovat modernin tyylikkäitä, joten ne soveltuvat myös monenlaiseen arkkitehtuuriin.

Infrapunamodulaattorit

IR-TX2

Keskikokoiseen tilaan soveltuva lähetin, jossa leveä suuntauskulma. Tyylikäs ja kompakti muotoilu (saatavilla sekä mustana että valkoisena). 180 m2: n peittoalue on ihanteellinen käytettäväksi keskisuurissa ympäristöissä. Lähetystaajuus 2.3MHz tai 2.8MHz. Laitteen kantamaa voidaan myös kasvattaa ja kulmaa suurentaa yhdistämällä kaksi infrapunalähetintä.

IR-TX4

Kaksikanavainen suuren alueen Infrapuna-lähetin/modulaattori, jossa leveä suuntauskulma. Tyylikäs ja pienikokoinen muotoilu soveltuu hyvin seinäasennukseen. Lähetystaajuudet 2,3 ja 2,8 MHz. 1-kanavaisessa tilassa lähetin kattaa jopa 900 m²: n kokoisen alueen.

Infrapunavastaanottimet

IR-RXU

Kannettava kaksikanavainen kuulokevastaanotin, joka on yhteensopiva lähettimiemme kanssa taajuuksilla 2.3MHz ja 2.8MHz.Vastaanotin on helppokäyttöinen, mukava ja sen voi kytkeä mono- ja stereo vastaanottotilaan. Kuulokeosat ovat nivelletyt, minkä ansiosta ne säilyttävät asemansa korvalla, vaikka käyttäjä kääntää päänsä.

IR-RX2

Kannettava, neljän kanavan infrapunavastaanotin, joka on yhteensopiva infrapunalähettimiemme kanssa taajuuksilla 2,3MHz ja 2.8MHz. Ominaisuuksina automaattinen vahvistuksen säätö ja suuri herkkyys saapuville infrapunasignaaleille. Monipuolinen ja tukeva yksikkö, johon liitetään joko kuulokkeet tai halutessa kaulasilmukka.