BESTsenior

BESTsenior

Kaapeloitava väyläpohjainen BESTsenior laitejärjestelmä on omiaan kohteissa, joissa laitteistolta vaaditaan monipuolisuutta, joustavuutta ja luotettavaa toimintaa. BESTsenior perustuu huoneeseen asennettavaan huonepaneeliin sekä siihen liitettäviin langallisiin tai langattomiin asukkaiden kutsupainikkeisiin, henkilökunnan langattomiin turvapainikkeisiin sekä isoihin ja selkeisiin käytävänäyttöihin. Lisäksi järjestelmä sisältää lukemattomia edistyksellisiä lisäosia ja toimintoja, kuten tarkan paikannuksen, seurannan ja ”follow me” eli seuraa minua -toiminnon.

Järjestelmän verkko on mahdollista kaapeloida tähtenä tai ketjuttaen huoneelta huoneelle. Järjestelmäesitteen sekä yleismuotoisen kaapelointikaavion löydät väyläpohjaisen dokumenttisivulta.

Tarkka paikannus, seuranta ja seuraa minua

Säästä tärkeitä sekunteja kriittisissä tilanteissa, seuraa liikkeitä reaaliajassa ja varmista, että tiedät missä kaikki ovat.

Selkeä hälytysvirta ja monipuoliset yksiköt

BESTsenior sisältää oikeanlaiset hälytyskalusteet ja yksiköt aina tila- ja tapauskohtaisesti. Huoneisiin, WC-tiloihin, yleisiin tiloihin sekä henkilökunnan tiloihin.

Avaimeton pääsy

Avaimeton pääsy huoneisiin ja eri käyttöoikeustasot henkilökunnalle sekä asukkaille, jotka näkyvät näytössä.

Lisälaitteet

Langattomia lisälaitteita on helppo siirtää sinne, missä niitä tarvitaan. Ovihälyttimeksi, sänkyhälyttimeksi tai lattiahälyttimeksi.

Poikkeamahälytys

Mahdollisuus toteuttaa nk. ”geoaitoja” eli rajattuja alueita, joiden ulkopuolelle asukas ei saa poistua. Kaikista poikkeamista välitetään hälytykset henkilökunnalle.