SIEDLE Ovipuhelimet

Siedle on arvokiinteistöjen paras ystävä, sillä vain Siedle pystyy tarjoamaan sellaisia yksilöityjä ja räätälöityjä ratkaisuja, joihin muut ovipuhelinvalmistajat markkinoilla eivät pysty. Siedlellä on Suomessakin jo pitkä historia, joka ulottuu aina 70 ja 80-luvuille saakka. Useita muotoilualan palkintoja ja globaalia mainetta niittävältä valmistajalta löytyy ratkaisu lähes kaikkiin arkkitehtuurisestikin haastaviin kohteisiin. Siedlen konfiguraattorilla voit tutustua jo etukäteen valmiiksi tyylikkäisiin ja elegantteihin ovitaulu- ja vastauspuhelinkuoseihin.

Kauttamme saat Siedlehuollot, varaosat sekä uudet järjestelmätoimitukset. Jos Siedlen tarjoama ratkaisu kiinnostaa teitä, ota yhteyttä!

 

 

Modernisoidaan vanha Siedlejärjestelmänne

Vanha Vario-511 ovitaulu 80-luvulta voidaan päivittää tyylikkääksi ja moderniksi Vario-611 -sarjan ovitauluksi. Ei uutta kaapelointia, ei ohjelmointia. Yksinkertaisen tyylikästä ja nerokasta!

Vanha tai viallinen HTA-411 huonepuhelin voidaan suoraan päivittää samoihin johtimiin käyttäen korvaavaa uutta HTA-811 huonepuhelinta. Samat toiminnot kuin aiemmin ja enemmän, ei uutta kaapelointia, eikä ohjelmointia.

Päivittämällä vanhan HTA-411 huonepuhelimen HTA-811 huonepuhelimeksi, ovikutsu voidaan siirtää mobiiliin käyttäen Siedlen omaa ovipuhelinaplikaatiota sekä Siedle IQ-sovellusta.


Oheisella lomakkeella voit lähettää vaihtotarpeessa tai viallisesta olevasta huoneistopuhelimesta kuvan. Varmistuaksemme järjestelmästä, tarvitsemme myös kuvan ovitaulusta. Täytäthän myös muut vaadittavat kentät ja kysymykset.

    Kuva ovitaulusta

    Kuva huoneistopuhelimesta

    Sähkölukon avaus huoneistopuhelimelta?

    Koskeeko vika useampaa huoneistopuhelinta?