AV-04 on uusi edullinen, mutta monipuolinen mobiilihälytyslaite TeleAlarmilta, joka soveltuu ja taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Työskenteletkö yksin? Haluatko tietää missä lapsesi liikkuvat, tai haluatko lisäturvaa ikäihmiselle? Ratkaisu on tässä.

AV-04 on edistykellinen, henkilökohtainen hätäpaikannuslaite niin ikäihmisille, yksintyöskenteleville (henkilöturva), liikuntarajoitteisille tai vaikkapa perheen pienemmille. Käyttökohteita on lukemattomia. Laitteen monipuoliset ominaisuudet seurantatietojen sekä handsfree -puhelutoimintojen avulla, tekevät tästä yhden markkinoiden monipuolisimmista mobiiliturvalaitteista.

Laite tukee useita 4G-taajuuksia sekä siirtyy tarvittaessa takaisin 3G/2G -verkkoon, mikäli 4G-verkkoa ei ole tarjolla, tai olet sen peittoalueella. Laitteen SOS-painikkeella voidaan lähettää ennaltaohjemoituun puhelinnumeroon SMS-tekstiviesti, joka sisältää sen hetkiset, täydelliset sijaintitiedot. Tämän jälkeen laite soittaa automaattisesti ensimmäiseksi määriteltyyn puhelinnumeroon. Jos ensimmäinen vastaanottaja
ei vastaa puheluun ennaltamäärättynä aikana, laite soittaa toiseen ennaltaohjelmoituun puhelinumeroon. Varanumeroita ja vastaanottajia on ohjelmoitavissa laitteeseen jopa kymmenen.

Laitteen sisäänrakennettua 3D G-anturia voidaan käyttää joko kaatumisen tai liikkumisen tunnistamiseen. Tämä ominaisuus on erinomainen turvavaruste mm. ikäihmisille, joilla on taipumus kaatua herkästi, eikä ylös välttämättä päästä omin avuin.

Jaa artikkeli: