Siedle on tuttu monelle erilaisten kiinteistöjen ja julkisten rakennusten sisäänkäynneiltä. Saksalainen laatu, toimintavarmuus ja yksilöllinen desing, ovat olleet Siedle-ovipuhelimien brändi jo Suomessakin vuosikymmenten ajan. Viime vuosien aikana tämä saksalainen valmistaja on alkanut panostaa myös ympäristöystävällisyyteen tuotteidensa valmistuksessa. Ympäristöystävällisyys onkin viime aikoina ollut kovassa kysynnässä ja asiakkaat haluavat tietää ostamiensa tuotteiden hiilijalanjäljen.

Olemme edustaneet Siedlen tuotteita jo yli 25-vuotta ja niin teemme edelleen. Toimitamme mm. varaosia vanhempiin Siedle-järjestelmiin, sekä toteutamme myös uusia järjestelmäkokonaisuuksia aina väyläpohjaisista – IP-pohjaisiin laitejärjestelmiin. Kauttamme saat laitteet, ohjelmoinnin sekä huollon koko laitejärjestelmän elinkaarelle.

Siedle Smart Gateaway tuo sisääkäyntisi älypuhelimeen ja lisää joustavuutta, mukavuutta ja turvallisuuden tunnetta. Voit vastata sisäänkäynnillä olevalle vierailijallesi vaikka toiselta puolelta maapalloa. Näet, kuulet ja jopa avaat sähkölukitun ulko-ovesi käden käänteessä etänä. Kätevää eikö totta?

Smart Gateawayn kanssa voidaan unohtaa täysin perinteiset, kiinteästi asennettavat vastauspuhelinmallit. Toimivaan Gateaway-järjestelmään tarvitaan vain väyläpohjainen ovitaulu, tarvittava painikemäärä sekä painikemäärää/käyttäjien määrää vastaava serveri sekä toimiva internet-yhteys. Siedlen älykkään IP-teknologian avulla ei siis tarvita monimutkaisia IP-järjestelmiä, vaan pienellä laitemäärällä luodaan rajapinta ja silta internetin yli älypuhelimeesi.

Kun vastauspuhelimena toimii oma mobiililaitteesi, säästetään aikaa ja rahaa kun kaapelointia ei tarvita ollenkaan. Älypuhelin on luonnollinen vaihtoehto vastauspuhelimena, sillä meistä lähes jokainen kantaa sellaista mukanaan. Näin ovikutsuihin tulee vastattua nopeasti, eikä vierailijan tarvitse odotella. Jos Siedle Gateaway kiinnostaa juuri sinua, olethan yhteydessä niin kerromme lisää.

Jaa artikkeli: