Äänentoistojärjestelmä tarvitaan yleensä aina jokaiseen julkiseen rakennukseen. Jos ajatellaan vaikka koulua niin henkilökunnan toiminta olisi erittäin hankalaa ilman oppilaille välitettäviä kuulutuksia, automaattisia välituntikelloja, automaattisia tiedotteita tai kriittisissä ja hätätilanteissa käytettäviä automaattisia hätä- ja evakuointiviestejä. Äänentoistojärjestelmä luo perustan turvallisuudelle koko kouluyhteisöön.

Yrityksemme perusideana ja tukipilarina on aina ollut toteuttaa asiakkaillemme toimivia, kustannustehokkaita ja sellaisia yleisäänentoistojärjestelmiä, joita koulun sekä muiden julkisten rakennusten henkilökunta osaa helposti käyttää.

Liian usein kuulee sanottavan ”vanhassa järjestelmässä oli niin paljon eri nappuloita ja säätimiä, ettei sitä oikein kukaan osannut käyttää”. Voidaankin kysyä että palveleeko tällainen järjestelmä esimerkiksi vaaratilanteen sattuessa rakennuksessa olevia ihmisiä mikäli järjestelmää ei varmuudella osata käyttää?

Selkeät kuulutusasemat ovat järjestelmän perusta. Niitä käytetään päivittäin erilaisten sanomien välittämiseen joko livekuulutuksena tai ennalta tallennettujen viestien tai hätäsanomien käynnistämiseen. Yleisäänentoistojärjestelmissä käyttämämme VLM-kuulutusasemat ovat selkeitä, käyttäjäystävällisiä ja mikä tärkeintä, ne ovat erittäin varmatoimisia. Toimintavarmuus, luotettavuus ja korkea laatu kulkevatkin käsikädessä.

Jaa artikkeli: