Uusimman sukupolven NST DSP -tekniikan avulla suunniteltu, täysin digitaalinen audiomatriisi VMX88 tuo tinkimättömän äänen suorituskyvyn ja tehokkaan järjestelmäohjauksen verkkoon liitettyihin ääniasennuksiin.

VMX88 tarjoaa kaikki live-äänisuodattimet sekä dynamiikka-algoritmien edut ja kokemukset digitaalisessa audiomatriisissa. Kahdeksassa analogisessa sisääntulossa on erilliset kompressorit sekä 24 dB/Oct ylipäästösuodattimet, 8 kaistaa parametrista EQ:ta ja jopa 1,3 sekunnin viiveistys. Täysmatriisimikseri mahdollistaa analogisten tulojen lisäksi 8 kanavan verkotettuja audiotuloja (Dante + AES67) miksauksen mille tahansa lähtökanavalle.

Äänikanavat voidaan reitittää 8 kanavalle verkotettuihin äänilähtöihin ääniketjun useista vaiheista joustavuuden lisäämiseksi järjestelmän suunnitteluvaiheessa. Kaikissa kahdeksassa analogisessa lähdössä on 16 kaistaa parametrisillä taajuuskorjaimilla, 48 dB/Oct yli- ja alipäästösuodattimilla, 1,3 sekunnin viiveellä sekä tehokkaat kaksivaiheiset PXL-rajoittimet, tehokkaampien kaiuttimen suojaamiseksi. Kaikki analogiset ääniliitännät ovat ruuviliitintyyppisiä 3-napaisia ​​5,08 mm:n pituisia liittimiä. Neljä GPI-liitäntää mahdollistaa konfiguroitavia toimintoja, kuten esimerkiksi liitännän paloilmoittimelle tai vaikkapa esiasetusten palautukselle. Jopa 30 esiasetusta voidaan tallentaa palautusvaihtoehdoilla, jotka mahdollistavat tulo-, matriisi- ja lähtöosien selektiiviset palautusyhdistelmät.

D-Net-ohjausohjelmisto PC:lle, Macille ja iPadille antaa täydellisen hallinnan Ethernet- ja wifi-tilassa. VMX88 on myös täysin yhteensopiva VR1 PoE -kaukosäädinpaneelin kanssa yksinkertaisen ja joustavan käyttäjän ohjaamiseksi. Ohjaus kolmannen osapuolen järjestelmillä, kuten Crestron™, on saatavilla yksinkertaisen mutta joustavan ethernet-ohjausprotokollan avulla.

Jaa artikkeli: