CAME Vastauspuhelimet

CAME:n vastauspuhelinmallisto on moninainen ja laadukas. Vaihtoehdoista löytyy kaikille kaikkea. Muotoilu on ensiluokkaista ja ne soveltuvat lähes kaikenlaisiin toimintaympäristöihin. On värikuvaa, kosketusnäyttöä, luurillisia vastausyksiköitä, sekä monia elämistä helpottavia ja avustavia lisälaitteita, kuten vastauspuhelimeen integroitava induktiosilmukka. Vaikka ”handsfree” eli ”kädet vapaana” on tätä päivää, silti luurilliset vastauspuhelimet ovat pitäneet pintansa vielä tähänkin päivään saakka.


AGT V Luurimallinen videopuhelin
Perinteinen, todella tyylikäs, luurillinen video-vastauspuhelin, joka on saatavana monilla lisäosilla. Tarkista haluamasi mallin tyyppi AGT-vastauspuhelimet esitteestä.
XTS Handsfree videopuhelin
Erittäin modernisti muotoiltu 5″ tai 7″ kosketusnäytöllä varustettu handsfree -mallinen video-vastauspuhelin, joka voidaan integroida myös Wifillä. Lisää löydät XTS-esitteestä.
AGT A Luurillinen audiopuhelin
Perinteinen, todella tyylikäs, luurillinen audio-vastauspuhelin, joka on saatavana monilla lisäosilla. Tarkista haluamasi mallin tyyppi AGT-vastauspuhelimet esitteestä.
PLX Handsfree audiopuhelin
PLX on uusi ”handsfree” tuotesarja CAME:lta, joka sisältää audiopuhelimet sekä videopuhelimet. Myös PLX -malliston puhelimiin on saatavana useita lisäosia. Lisää löydät PLX-esitteestä.