Rautatehtaankatu 8, 20200 Turku - Finland

thin

Siedle on saksalainen ovipuhelinjärjestelmälaitteiden valmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen laatua, designeä ja luotettavuutta. Siedle pystyy tarjoamaan räätälöityjä ja yksilöityjä ratkaisuja kohteisiin, joita muilta valmistajilta et saa. Useat muotoilu- ja suunnittelualan kansainväliset palkinnot ovat osoitus vuosien osaamisesta.

Meiltä kysytään usein tuotteiden valmistukseen liittyviä egologisia ja ympäristöystävällisiä asioita. Mitä tulee ympäristöystävällisyyteen, voimmekin ylpeänä Siedle-partnerina todeta, että Siedlen omavarainen tehdas Saksassa, jo vuodesta 1900 on tuottanut itse käyttämänsä sähkön vesivoiman avulla, sekä Siedle ostaa yksinomaan vihreää sähköä uusiutuvista energialähteistä, jotka on sertifioitu EECS-GoO: n (European Energy Certificate System – alkuperätakuu) mukaisesti. Valittuasi Siedlen järjestelmän, tiedät että hiilijalanjälki on minimoitu. Kun kolme asiaa laitetaan yhteen: Laatu, ulkonäkö ja ympäristöystävällisyys, valinta usein ollut Siedle.


SIEDLE STEEL – RATKAISU ARVOKIINTEISTÖILLE

Siedle Vario on tuttu ja turvallinen

SIedle Vario on tuttu suomalaisessa katukuvassa. Se voidaan integroida kaikenlaisiin kokonaisuuksiin, kuten tässä postilaatikoksi.

Tyylikäs ovitaulu tarvitsee kaverikseen tietysti tyylikkään vastauspuhelimen

DELUXE

Deluxe on laadukas video-monitori jonka muotoilu on tyylikäs ja ajaton. Sarjassaan monipuolisimpia vastauspuhelimia jossa kompaktiin pakettiin on mahdutettu uskomaton määrä toimintoja, huipputerävällä kuvayhteydellä.

STANDARD

Standard-mallisto on yksi Siedlen lippulaivoista, jonka ulkomuodon kaikki ovipuhelinten kanssa tekemisissä olleet tietävät. Laadukas kuva sekä muotoilualan palkintoja voittanut vastauspuhelin on erinomainen valinta kiinteistön vastauspuhelimeksi.

BASIC

Basic on hieman kevennetty video-vastausmonitori joka ei kuitenkaan häpeä kuin kevyen hintansa vuoksi. Se sisältää myös laadukkaan ja terävän kuvayhteyden sekä kaikki oleelliset perustoiminnat joita vastauspuhelimessa tarvitaan.

2-EASY nimensä mukaisesti liian helppoa

2-EASY mallistomme on nimensä mukaisesti helppo asentaa ja kaapeloida. Kaiken hyvän lisäksi se on erittäin edullinen ja kustannustehokas.

KOSKETUSNÄYTTÖ

AX850 on ovipaneelimallistomme uusin tulokas joka pitää sisällään kätevän kosketusnäytön. Kosetusnäytöltä soitat kätevästi huoneistoihin asunnon numerolla. Ovitaulussa myös integroitu RFID-etälukija esim. lukon ohjaukseen.

PAINIKKEET

AMR11 -ovipaneelisarjan ovitaulut perinteisillä painikkeilla joita kaikki perheen pienimmistä, perheen iäkkäämpiin osaavat käyttää. Taustavalaistut nimikilvet sekä moduulirakenne tekevät tästä varman ratkaisun erilaisille taloyhtiöille.

VILLA

"Villa-mallistostamme" löytyy lukuisia ovitauluja pienien kiinteistöjen ovipuhelinratkaisuksi, kuten esimerkiksi yritysten ja omakotitalojen sisäänkäynneille. Ne sisältävät pääsääntöisesti 1-4 soittopainiketta ja ovat kooltaan & ulkonäöltään siroja.

WIFILLÄ MOBIILIIN

AT471 on laadukas vastausmonitori jossa on sisäänrakennettu WiFi-yhteys. Langattoman verkon avulla voit siirtää ovikutsut livekuvalla suoraan omaan älypuhelimeesi, järjestelmän mobiilisovelluksella.

PERUSVARMA

AT43 on perusvarma vastausmonitori 4.3" värikuvalla. Se sisältää kaikki perustoiminnot lukonohjauksesta kutsun siirtämiseen omaan matkapuhelimeesi puheyhteydellä sekä lukon etäohjauksella.

PELKKÄ AUDIO

AT4A on perusmallinen audio-vastauspuhelin kohteisiin, jossa ei kuvayhteyttä haluta syystä tai toisesta. Audiopuhelin on myös erittäin edullinen ratkaisu kiinteistön tai huoneistojen vastauspuhelimeksi.