Rautatehtaankatu 8, 20200 Turku - Finland

thin

BESTsenior

BEST-6500 on väyläpohjainen, kaapeloitava hälytys- ja tietoturvaratkaisu joka sisältää monia älykkäitä ominaisuuksia tehostamaan palveluita sekä suojaamaan esimerkiksi henkilökuntaa.


Järjestelmän yksilöllisen räätälöinnin mahdollisuudet ovat lähes rajattomat sekä tarkan paikannuksen ja seurannan toiminnot ovat markkinoiden ainutlaatuisimpia.

Älykkäät ja selkeästi hallittavat laiteyksiköt

Selkeästi käytettävää ja huollettavaa hoitajakutsujärjestelmää arvostavat niin asiakkaat, henkilökunta kuin laitehuoltokin.

Tarkka sijanti, seuranta & seuraa minua

Kriittisen tilanteen sattuessa näet hälytyksen tehneen henkilön tarkan sijainnin ja jopa kulkureitin.

Valitse tilaan sopiva kaluste laajasta valikoimasta

Valitse kattavasta laitevalikoimasta aina tilaan sopiva laiteyksikkö.

AVSECmulticare on edullinen, langaton ratkaisu

KESKUSYKSIKKÖ

Langattoman järjestelmän ohjelmoitava keskusyksikkö johon on ohjelmoitavissa langattomia lähettimiä jopa 500 kpl. Laite on myös akkuvarmennettu.

TUKIASEMA

On tilanteita ja rakenteellisesti haastavia kohteita varten joissa pelkkä keskusyksikön (n. 200m) kantama ei riitä. Tukiasemalla kantamaa voidaan lisätä.

LISÄYKSIKKÖ

Lisäyksikkö langattomaan järjestelmään johon on mahdollista liittää esimerkiksi käytävänäyttöjä tai muita ulkopuolisia lisälaitteita. Toimii myös tukiasemana lisäten kantamaa.

PERUSRANNEKE

AMC-S37 on perusmallinen ranneke joka toimitetaan pehmeällä rannenauhalla. Sen kotelointiluokitus on vesitiivis ja se kestää hyvin käyttöä

DEMENTIAVALVONTA

AMC-S37L on paikannukseen ja dementiavalvontaan suunniteltu, paikantava rannekehälytin. Vesitiivis ja kestää hyvin käyttöä

HENKILÖTURVA

AMC-S37WD on henkilöturvakäyttöön suunniteltu, paikantava hälytin joka niin ikään on vesitiivis ja kestää erinomaisesti käyttöä

AVSECmulticare

Langaton AVSECmulticare on edullinen ratkaisu kaikenlaisiin palvelutalo- ja hoitolaitoskomplekseihin. Se taipuu erilaisten käyttölaitteidensa ansiosta moneksi ja on helppo ottaa käyttöön niin uudiskohteissa kuin olemassa olevissa kohteissakin. Järjestelmän yhtenä osana voi toimia myös muistisairaiden poistumisvalvonta sekä hoitajien henkilöturvajärjestelmä. Nopeimmalla mahdollisella skenaariolla laitat vain keskusyksikön seinään, jaat kutsurannekkeet asukkaille ja aloitat järjestelmän käytön. Nopeaa ja helppoa eikö ? Kysy lisää, me kerromme.