Hoitajakutsu

LANGATON AVSEC MULTICARE 8

Langaton hoitajakutsujärjestelmä on yleensä kevytrakenteinen ja erittäin nopeallakin aikataululla käyttöönotettava laitejärjestelmä. Koska kaapelointia ei välttämättä tarvita ollenkaan, säästetään iso lovi kaapelointikustannuksissa. Hieman kokoonpanosta riippuen, laitejärjestelmä voidaan ohjelmoida asiakkaalle valmiiksi, jolloin käyttöönottoa paikan päällä ei tarvita välttämättä ollenkaan.

Avsec MultiCare perustuu N86-huoneyksiköihin, erilaisin toiminnoin varustettuihin langattomiin painikkeisiin ja sensoreihin sekä kantamaa lisääviin tukiasemiin. Järjestelmä voi olla täysin johdoton ja toimia paristoilla tai tarvittaessa kiinteällä, johdotetulla käyttöjännitteellä. Keskusyksikköön on liitettävissä lähes 500 erilaista langatonta lähetintä, joten se soveltuu erinomaisesti pienemmille ja keskisuurille kohteille. Tällaisia kohteita voivat olla esimerkiksi vanhuspalveluiden erikokoiset palveluyksiköt sekä sairaaloiden ja terveyskeskusten pienemmät päivä- ja vuorokausiosastot. Avaa Power Point esitys tästä

KAAPELOITAVA BEST-6500 SENIOR

Kaapeloitava väyläpohjainen laitejärjestelmä on omiaan kohteissa, joissa laitteistolta vaaditaan monipuolisuutta, joustavuutta ja luotettavaa toimintaa. BEST-6500 SENIOR perustuu huoneeseen asennettavaan huonepaneeliin sekä siihen liitettäviin langallisiin tai langattomiin kutsupainikkeisiin, sekä isoihin ja selkeisiin käytävänäyttöihin. Järjestelmän verkko on mahdollista kaapeloida tähtenä tai ketjuttaen huoneelta huoneelle. Lisää järjestelmän älykkäistä toiminnoista löydät BEST-6500 SENIOR -järjestelmäesitteestä.