Ovipuhelin

Tältä sivulta löydät: 2EASY Ovipaneelit | 2EASY Vastausmonitorit | SIEDLE Varaosat

2EASY OVIPANEELIT

AMR11

Ovipaneelisarja suurempiin järjestelmiin kuten kerrostaloihin, usean asunnon järjestelmiin. Ovipaneeliin voidaan asentaa lisävaruste-moduuleita kuten RFID-kortinlukija, koodipainikkeisto tai TFT-moduuli nimilistaa varten. Voidaan asentaa uppoon tai pintaan erillisellä pintakotelolla.

AT601/ID-FE

Ovipaneeli muutaman pisteen järjestelmiin, jossa vain yksi soittopainike. Ovipaneelissa vakiona RFID-etälukija, jolla voidaan ohjata sähkölukitusta avainlätkää näyttämällä. Koje voidaan asentaa uppoon tai pintaan. Tyylikäs sininen, moderni taustavalaisu.

AT601/KP-C

Ovipaneeli muutaman pisteen järjestelmiin, jossa vain yksi soittopainike. Ovipaneelissa vakiona kosketusnäppäimistö, jolla voidaan ohjata sähkölukitusta erilaisilla koodeilla. Koje voidaan asentaa uppoon tai pintaan. Tyylikäs sininen, moderni taustavalaisu.

2EASY VASTAUSMONITORIT

AT47

Korkealaatuinen vastausmonitori 7″ TFT-kosketus-värinäytöllä, kuva/videomuistilla, handsfree-puheyhteydellä ja graafisella käyttöliittymällä. Ovikutsut ohjattavissa myös matkapuhelimeen.

AT43

4.3″ TFT-värinäytöllä, handsfree-puheyhteydellä, sensoripainikkeilla ja selkeällä käyttövalikolla. Voidaan asentaa seinälle tai pöydälle erillisellä pöytäasennussarjalla. Ovikutsut ohjattavissa matkapuhelimeen.

AT243

4.3″ TFT-värinäytöllä, sensoripainikkeilla, luurilla, handsfree-yhteydellä sekä selkeällä käyttövalikolla. Voidaan asentaa seinälle tai myös pöydälle erillisellä pöytäasennussarjalla. Ovikutsut voidaan myös ohjata matkapuhelimeen.

SIEDLE VARAOSAT JA UUDET JÄRJESTELMÄT

Suomessa on vielä useita jopa 70-luvulla toteutettuja vanhoja SIEDLE-järjestelmiä, jotka ovat mahdollisesti tulleet tiensä päähän, tai ne toimivat epäluotettavasti. Myös yksiköiden ulkonäkö on vanhahkoa eikä vastaa enää tämän päivän tyylitarpeita. SIEDLE on yksi maailman tunnetuimpiin ja laadukkaisiin lukeutuva ovipuhelinjärjestelmien valmistaja joka ottaa toiminnassaan kaiken huomioon, niin myös vanhojen järjestelmiensä osalta. Jos taloyhtiösi on kiinnostunut päivittämään vanhan SIEDLE-järjestelmän nyky aikaisempaan versioon, joka sopii suoraan vanhaan olemassa olevaan kaapelointiin, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä. Suunnitellaan päivitys Teille yhdessä ehtojenne mukaisesti.