Hoitajakutsu

Tältä sivulta löydät: Väyläpohjainen hoitajakutsu | Langaton hoitajakutsu | Poistumisvalvontajärjestelmä

VÄYLÄPOHJAINEN HOITAJAKUTSU

BEST9800 IQ ja BEST9600 INTELLEGENTIA ovat väyläpohjaisia, kaapeloitavia 4-johdin järjestelmiä. Kummatkin järjestelmät ovat täysin vapaasti ohjelmoitavia ja käyttökalusteita löytyy laidasta laitaan aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.  Luotettavuus, yksiköiden pitkä elinikä sekä huolella taattu varaosasaatavuus ovat järjestelmien perusta ollut jo lähes 40-vuoden ajan. Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

BEST-9820

Huonepaneeli LCD-näytöllä kahdessa rivissä 10+10 merkkiä. Punainen painike kutsun ja hätäkutsun tekoon sekä vihreä painike läsnätilalle ja kutsun kuittaukselle. Kalusteessa myös hälytysäänet.

BEST-9807

Kutsukaluste yleisiin tiloihin joka voidaan vapaasti ohjelmoida erilaisiin tilanteisiin.

BEST-9830

Kaksipuoleinen käytävänäyttö jossa teksti kahdessa rivissa 10+10 merkkiä. Kutsut punaisena ja läsnätiedot vihreänä. Selkeät merkkiäänet.

BEST-9804

Kutsukalusteet potilaille, WC-tiloihin sekä julkisiin oleskelutiloihin.

BEST-9833

MIDI-näyttö jossa teksti kahdessa rivissä 10+10 merkkiä. Kutsut punaisena ja läsnätiedot vihreänä. Selkeät merkkiäänet.

BEST-9009

Potilaalle tarkoitettu johtopainike, joka liitetään kutsukalusteeseen 6.3mm kulmaplugilla. Johtopituuden asiakkaan tarpeen mukaan.

LANGATON HOITAJAKUTSU

AVSEC MULTICARE on langaton potilaskutsujärjestelmä, joka koostuu ohjelmoitavasta keskusyksiköstä, tukiasemista sekä erilaisista langattomista lähettimistä. AMC-N46 on järjestelmän huoneyksikkö, johon voidaan liittää huonemerkkivalot sekä potilaan johtopainike. Järjestelmä on erittäin toimintavarma ja se on helppo ottaa käyttöön. Järjestelmään voidaan liittää suurikokoisia käytävänäyttöjä sekä kutsut siirtää halutessa matkapuhelimiin ESPA 4.4.4 protokollan avulla.

AMC-MU

Järjestelmän ohjelmoitava keskusyksikkö. Laitteen langaton kantama on n. 200m vapaassa tilassa, mutta järjestelmän toimivuutta ja kantamaa voidaan lisätä siihen liitettävillä, kaapeloitavilla tukiasemilla. Järjestelmästä voidaan siirtää kutsut myös ulkoisiin järjestelmiin ESPA 4.4.4 protokollan avulla.

AMC-MD

Kaatumissensori-lähetin joka lähettää automaattisesti hälytyksen järjestelmään mikäli potilas tai asukas kaatuu, eikä pysty itse tekemään kutsua. Lähetintä voidaan käyttää joko kaulassa tai vyöclipsillä halutussa paikassa.

AMC-N46

Huonepaneeli jota voi käyttää potilaat ja hoitajat. Laitteeseen voidaan liittää potilaan johtopainike, huonemerkkivalot sekä ulkoisia, kaapeloitavia kutsupainikkeita. Laitteella voidaan tehdä kutsuja, hätäkutsuja sekä kuitata ja asettaa läsnätila.

AMC-RAC

Langaton ovimagneetti, joka toimii paristolla. Laitteella voidaan toteuttaa myös yksinkertainen ajastettu poistumisvalvonta. Lähetimmessä on myös mahdollisuus yhteen langalliseen kärkiohjaukseen, jolla saadaan aikaan hälytys.

AMC-S37

Langaton perusranneke potilaille ja asukkaille. Rannekke on kotelointiluokitukseltaan vesitiivis, eikä mene rikki edes suihkussa. Lisävarusteena saatavana vyöclipsi tai kaulanauha.

AMC-GSM

Laitteella voidaan siirtää kaikki järjestelmästä tulevat hälytykset ja kuittaukset SMS-viesteinä hoitajien matkapuhelimiin. Tekstit voidaan ohjelmoida vapaasti, asiakkaan haluamalla tavalla.

POISTUMISVALVONTA

Poistumisvalvonta on täysin yhteensopiva muiden Multicare-laitteiden kanssa. Ovialueen valvonta voidaan toteuttaa joko kaapeloitavalla tutkalla tai yleisimmin käytetyllä, erillisellä ferriittiantenni-järjestelmällä. Potilaalle tai asukkaalle tuleva langaton rannnekelähetin on kevyt, siro, vesitiivis ja mukava käyttää. Lähettimessä on paikannustoiminto jolloin hälytyksen tehnyt ovialue on helppo paikantaa.

AMC-IS76

Yleisin käytetyimmistä ovivalvontajärjestelmistä, jossa laitteiston kontrolleri sekä ferriittiantenni. Kontrolleriin voidaan kytkeä kaksi antennia (A+B) mikäli käytössä on ns. ”tuplaovet”.

AMC-IS75

Kaapeloitava silmukkatutka, jolla kaapeloidaan oven ympärille. Laite on kevyt, pienikokoinen ja se voidaan asentaa piiloon esimerkiksi alakattoon.

AMC-S37L

Langaton, paikantava poistumisvalvonta-ranneke muistisairaiden käyttöön, joiden luvatonta poistumista tulee seurata. Automaattinen hälytys valvontaporteista.