Henkilöturva

BEST HENKILÖTURVA

BEST Henkilöturvajärjestelmä perustuu langattomiin ultraäänihälyttimiin, niiden vastaanottimiin, huoneyksiköihin, suuriin hälytysnäyttöihin sekä tarvittaessa hälytyksen siirtoon vartiointiliikkeelle matkapuhelinverkon välityksellä tai halutessa myös ESPA 4.4.4 rajapinnan avulla. Järjestelmän kustannusta nostavat jonkin verran ultraääneen perustuvat lähettimet ja vastaanottimet, mutta niiden hyödyt tulevat esiin käytössä, luotettavuudessa ja ryömimättömyydessä. Ultraääneen perustuva paikannus on kiistattomasti edelleen markkinoiden paras ja tarkin ääneen perustuva paikannusmekanismi.

BEST-7001/80

Ultraäänivastaanotin joka voidaan asentaa uppoon normaaliin kojerasiaan, tai tarvittaessa pintaan omalla pinta-asennuskotelolla. 7001 versiossa on yksi potentiaalivapaa kärkiohjaus ulkopuoliseen järjestelmään. 7080 versiossa on kaksi potentiaalivapaata kärkiohjausta ulkopuolisiin järjestelmiin. Kahden releen vastaanottimessa voidaan käyttää kaksitoimista lähetintä, jossa lyhyt painallus ohjaa ensimmäistä relettä ja pitempi painallus toista relettä.

BEST-7001

Ultraäänihälytin joka ottaa yhteyden aina lähimpään vastaanottimeen. Hälytin voidaa toimittaa joka vyöclipsillä, nauhapidikkeellä tai tarvittaessa rannenauhalla. Lähetin on paristotoiminen jonka kesto riippuu käytöstä, mutta pääsääntöisesti suosittelemme tarkistamaan paristojen kunnon vuoden välein.

BEST-9623/20

Järjestelmän huoneykikkö jossa teksti- ja numeronäyttö sekä hälytys/hätähälytys, läsnätila- ja kuittauspainike. Huoneyksikössä on kaksi vapaasti ohjelmoitavaa hälytystuloa johon myös ultraäänivastaanotin liitetään. Yksikkö voidaan asentaa tavalliseen kojerasiaan irrallaan muista sähkökalusteista tai pinta-asenteisena omalla pinta-asennusrasiallaan.

HELPPI HENKILÖTURVA

Avsec HELppi on yksinkertaisempi ja huomattavasti edullisempi langaton henkilöturvajärjestelmä, joka perustuu ohjelmoitavaan Master-yksikköön, siihen liitettäviin tukiasemiin, radiotaajuudella toimiviin riipus- ranne- tai clipsihälyttimiin. Järjestelmän hälytykset voidaan tarvittaessa ohjata myös matkapuhelimiin selkokielisinä sms-viesteinä suomeksi. Halutessa voidaan hyödyntää myös pelkkää ESPA 4.4.4 rajapintaa. Järjestelmän paikannus on huonekohtainen ja hälytys tuleekin tehdä aina kyseisestä tilasta. Laitteisto on kevyt ja todella nopea ottaa käyttöön. Tämän vuoksi se on saanut suosiota saneerattavissa kohteissa.

HELP-MU

Järjestelmän ohjelmoitava Master-yksikkö, jossa oma hälytysnäyttö sekä, hälytysäänet sekä hälytyksen kuittauspainike. Master-yksikköön liitetään tarvittavat tukiasemat, lähettimet sekä GSM I/O-yksikkö. Laite on seinä- tai pöytäasenteinen ja se sisältää oman antennin. Master-yksikön ja lähettimen välinen kantama on vapaassa tilassa n. 150-200m.

HELP-GSM I/O

Hälytyksensiirtoyksikkö joka ottaa vastaan Master-yksiköstä tulevat hälytykset. Yksikön hälytys- ja kuittausviestit ovat vapaasti ohjelmoitavissa suomeksi selkokielellä. Laite tarvitsee toimiakseen yhden normaalikokoisen SIM-kortin ja liittymän.

HELP-S37

Langaton hälytysranneke joka ottaa yhteyden Master-yksikköön ja siihen liitettäviin tukiasemiin. Hälytin voidaan toimittaa joko vyöclipsillä, kaula- ja/tai rannenauhalla. Lähettimen kotelointi on vesitiivis ja se kestää myös hyvin iskuja. Lähetin on paristotoiminen jonka ikä riippuu käytöstä. Suosittelemme kuitenkin lähettimen testausta vuoden välein jolla lisätään varmaa toimivuutta ja turvallisuutta.